Pensiunea Jojo

Servicii de cazare si tratament de inalta calitate

Pensiunea noastră se adresează celor ce iubesc muntele și natura, unde, alături de familie pot beneficia de relaxare, drumeții și istorie, dar și de tratamente balneare de recuperare medicală, acupunctură, fizioterapie și masaj de relaxare.

Aici, in “Baile Herculane” este locul unde “Legendele prind viata”, unde povestile cu zei si Hercules par mai autentice ca niciodata; este locul unde puteti pasi pe urmele acestora, pe traseele montane amenajate, inspirand aer ionizat sau unde o baie termo-sulfuroasa va va revigora si va face miracole pentru dumneavoastra.

Pensiunea Jojo este situata intr-o zona linistita din Baile Herculane si se intinde pe o suprafata de 2000 metri patrati. In incinta pensiunii veti intalni personal calificat, zambitor si primitor, servicii de top si facilitati moderne, toate acesta pentru a va garanta un  sejur de neuitat la Baile Herculane().

Va punem la dispozitie camera duble de 3 stele (), camera duble de lux cu pat matrimonial si apartamente cu jacuzzi de 4 stele , baza de tratament balnear ()restaurant a la carte (), bar si terasa, piscina cu apa incalzita, bazin cu apa termo-sulfuroasa, jacuzzi in aer liber cu apa salina incalzita, sauna, gradina cu foisor, loc de joaca pentru copii, livada cu pomi fructiferi, hamac, sala de sport si sala de conferinte.

Pentru a va bucura de calitatea si garantia serviciilor noastre, va propunem o serie de pachete pentru cazare si tratament la Pensiunea Jojo din Baile Herculane.

CAMERE NOASTRE

Verificati acum cele mai bune camere

[eagle-booking-rooms-grid orderby=”none” order=”ASC” offset=””]

SERVICIILE NOASTRE

Check out our awesome services

Cazare 4 stele
Cazare 4 stele

Dispunem de 16 camere moderne si confortabile, pentru un sejur relaxant

Restaurant
Restaurant

Cu regim inchis si o capacitate de 40-50 de locuri

Tratament
Tratament

Doctorita Guran - Specialist in balneologie si fizioterapie ofera sedinte de tratament

Excursii
Excursii

Organizam, la cerere, excursii catre principalele atractii turistice ale zonei

Galerie Imagini

Ce vizităm la Băile Herculane?

Atracții turistice

Formular Contact și Rezervări

Select the hotel

Accept Terms and Conditions

Prezentare video Pensiunea Jojo