Oferta Revelion 2021 la Herculane

A fost un an greu, nu? Ai nevoie de putina relaxare intr-un loc de poveste? Statiunea Baile Herculane este una dintre cele mai vechi statiuni balneare ale lumii, cu o vechime atestata documentar de peste 1850 de ani.

Ti-am pregatit un pachet de Revelion 2021 la Pensiunea JOJO prin care ne asiguram ca:

  • vei petrece intr-o atmosfera relaxata, prietenoasa si sigura
  • te vei bucura de bucate traditionale si de cele mai frumoase traditii
  • te vei simti excelent

Oferta noastra cu locuri limitate pentru perioada de Revelion este:

  • Cazare 3 nopti, in camera cu pat matrimonial
  • Pensiune completa (mic dejun, pranz, cina), inclusiv bauturi alcoolice incluse in timpul meselor
  • Cina festiva pe 31.12 cu muzica live
  • Petrecere tematica pe 01.01.2022
  • Acces la Jacuzzi cu apa salina
  • Bazin cu apa termo sulfuroasa
  • Acces la sauna si ciubar

Pret promotional: 1600 RON / persoana / sejur

Rezerva-ti locul astazi la numarul de telefon 0767 712 947 sau prin e-mail la rezervari@pensiuneajojo.ro

Oferta este valabila pentru pachetul turistic de cazare la Pensiunea JOJO din Baile Herculane, in limita locurilor disponibile. Pentru mai multe detalii despre oferta, te rugam sa ne contactezi.

Cat dureaza drumul pana la noi?

Din Bucuresti, drumul poate fi parcurs in aproximativ 5 ore (adica cam cat ai sta blocat pe Valea Prahovei).

Din Timisoara, drumul pana la Pensiunea JOJO poate fi parcurs in aproximativ 2 ore si 45 de minute.

Din Cluj Napoca, drumul poate fi parcurs in aproximativ 4 ore si jumatate.


Merita? Da!

Pentru ca vei ajunge intr-un loc de poveste, unde te vei bucura de liniste, de bucate traditionale si de o atmosfera de vacanta excelenta.

Vrei sa vezi cum arata locul in care iti vei petrece Revelionul? Click aici pentru a vedea galeria noastra de imagini.

Ce poti face in Baile Herculane?

Bineinteles ca poti incepe prin a te bucura de liniste si odihna, in cadrul locatiei. Daca insa nici jacuzzi-ul cu apa salina si nici sauna nu iti mai fac cu ochiul, iata cateva idei despre cum ai putea sa iti petreci timpul.

Viziteaza Băile Imperiale Austriece – Combinație între apele termale vindecătoare și arhitectura barocă, acestea au fost ridicate la sfârșitul secolului XIX. Împărați și împărătese din Imperiul Austro-Ungar obișnuiau să vină aici, făcând ca stațiunea să devină un loc important pentru Europa.

Vila Elisabeta – Vă mai amintiți de Prințesa Sisi, prințesă a Imperiului Habsburgic? Ei bine, această vilă întruchipează atașamentul profund al acesteia față de locurile din preajma Băilor Herculane. De altfel, vorbim despre o altă bijuterie pentru care iubitorii de arhitectură și de rafinament ar avea motive să sufere, doar că, din fericire, este și una din puținele clădiri din stațiune care a fost restaurată.

Statuia lui Hercule – Dovada „vie” a denumirii stațiunii și a prezenței romanilor în zonă, statuia a fost turnată în bronz de către austrieci.

Grota Haiducilor (Peștera Hoților) – Prima oprire, la întâlnirea dintre Băile Herculane și Munții Cernei – o peșteră cu o lungime de 143 m. Locuită încă din Paleoliticul mijlociu, de unde credeți că îi vine numele? De la hoții din perioada romană care-și ascundeau aici comorile!

Podul lui Dumnezeu sau Podul Natural de la Ponoarele este cel mai mare pasaj natural din România, al doilea din întregul continent și singurul din lume deschis traficului rutier.

In functie de dorinta ta de a explora, iti putem recomanda si alte destinatii din apropiere, dar iti propunem alte idei personalizate, la momentul vizitei tale la noi.